Prednosti računovodstva u cloudu

Mogućnost samostalne izrade računa. Ulazni računi također se skeniranjem ili slikanjem prilažu u cloud aplikaciju.

Mogućnost jednostavnog samostalnog unosa putnih naloga po korisnicima, bez prepisivanja iz Excela.

Izravan samostalan pristup bilanci uspjeha na klik. Poduzetnik stanje poslovanja može provjeriti i bez računovođe.

Mogućnost samostalnog unosa evidencije radnog vremena, uključujući svih odsutnosti, dopusta, bolovanja i prekovremenih.

Mogućnost likvidacije računa putem web sučelja, čime se postižu bespapirni postupci, brzina procesa i veća pouzdanost podataka.

Mogućnost optičkog čitanja dokumenata – bespapirno i bez prepisivanja – kraće vrijeme od zaprimanja računa do knjiženja.

Radi na svim uređajima

Cloud sučelju u svakom trenutku možete pristupiti putem bilo kojeg uređaja. Sadržaj će se prilagoditi dimenzijama vašeg zaslona.

Što računovodstvo u cloudu omogućava?

Brzo i jednostavno samostalno izdavanje računa. Kupci se u program automatski uvoze iz sudskog registra čime se skraćuje vrijeme za unos podataka i smanjuje se mogućnost pogrešaka. Nakon izdavanja računa se također smanjuje vrijednost i količina zalihe. Omogućen prikaz popisa izdanih računa.

Brz i jednostavan unos putnih naloga, moguć i putem mobilnog telefona. S online putnim nalozima pojednostavljuje se postupak unosa, obračuna, ispisa i analiziranja službenih putovanja.

Svi dokumenti su dostupni na jednom mjestu i pohranjeni su sigurno u arhivi. Primljene račune možete lako uslikati mobilnim telefonom i priložiti ih u dokumentaciju. Putem programa, jednostavan pristup računima ima i računovođa jer se pohranjuju u istoj bazi.

Cloud aplikacija podržava ključne procese u skladištu te omogućava samostalan pregled. Pregled nad zalihama i narudžbama je brz i jednostavan, a niz automatiziranih postupaka se brine za optimalno stanje robe i zaliha.

Jednostavan sustav planiranja i evidentiranja rada te odsutnosti zaposlenika. Pored jednostavnog evidentiranja radnih sati zaposlenika od strane tvrtke, program omogućava i pristup svakom zaposleniku do vlastitih radnih sati, kontrole dopusta i bolovanja.