RAČUNOVODSTVO.HR d.o.o.

RAČUNOVODSTVO.HR d.o.o. tvrtka je osnovana 2008. godine u Zagrebu te od tada pruža usluge računovodstveno-savjetodavnog ureda za poduzeća i kontinuirano širi poslovanje. Pored računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, te usluga obračuna plaća i drugog dohotka, tvrtka pruža usluge poreznog i poslovnog savjetovanja kroz izradu internih izvještaja, dubinsko snimanje poslovanja te davanje preporuka koje mogu olakšati poslovanje. Zaposlenici tvrtke kontinuirano prate promjene zakona i propisa važnih za poslovanje klijenta te ih o tome pravovremeno informiraju kako bi novostima na vrijeme prilagodili vlastito poslovanje. Tvrtka klijentima također pomaže u izradi poslovnih planova i investicijskih studija te pripremi i prijavi EU projekata i nacionalnih projekata, s naglaskom na dio koji se odnosi na proračun, analizu financijskih izvještaja i financijskih pokazatelja.

Kao moderan računovodstveni i knjigovodstveni servis, gdje god možemo nastojimo sve rješavati elektronskim putem i u što većoj mjeri poslovati bespapirno kad god je to moguće. Upravo to je bila i vodilja kod osnivanja računovodstvenog ureda, imajući za cilj biti inovativna i drugačija računovodstvena kompanija. Tako, u svom poslovanju naši visoko obrazovani stručnjaci ovisno o željama i potrebama klijenata koriste različita najsuvremenija poslovna rješenja – Pantheon, Luceed, SAOP i Synesis, koja istima omogućuju kompletan uvid u vlastito poslovanje. Također, korištenjem najnovije tehnologije pri pružanju računovodstvenih usluga, knjigovodstvenih usluga te usluga obračuna plaća, poštujemo najviše standarde sigurnosti i upravljanja podacima.

Mi u RAČUNOVODSTVO.HR vjerujemo da pružati usluge klijentima znači raditi zajedno s njima na ostvarenju zajedničkih ciljeva i postizanju uspjeha, neovisno o veličini klijenta. Svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom stekli smo povjerenje velikog broja klijenata s područja cijele Republike Hrvatske. S klijentima gradimo dugoročne poslovne odnose te ostvarujemo blisku suradnju kako bismo što bolje razumjeli njihove želje i potrebe. Iskustvo i stručnost naših zaposlenika omogućuju rješavanje problema i zahtjeva klijenata u najkraćem mogućem roku. Uvijek nastojimo što kvalitetnije odgovoriti na Vaša pitanja i ponuditi najoptimalnija rješenja. Napominjemo kako prema klijentu imamo individualan, fleksibilan i proaktivni pristup, te ne knjižimo samo poslovnu dokumentaciju i predajemo izvješća, nego uvijek nastojimo analizirati nekoliko solucija i za korisnika odabrati onu za njega najpovoljniju. Dodatno, radimo i simulacije rezultata poslovanja na osnovi trenda kako bi korisnik unaprijed mogao anticipirati svoje obveze. Tražite li iskusnog, temeljitog i pouzdanog partnera za Vaše poslovanje, slobodno nam se javite.

Veselimo se suradnji!

Vaše RAČUNOVODSTVO.HR

Klijentima pomoći da prosperiraju pružajući im pritom profesionalne usluge i rješenja u cilju boljeg upravljanja računovodstvenim, financijskim i poreznim resursima, te ljudskim potencijalima. Nastojimo pružati vrhunsku uslugu te s klijentom izgraditi dugoročne odnose, izgrađene na međusobnom povjerenju i razumijevanju.

Biti tehnološki napredan računovodstveni ured koji aktualne informacije i poslovne trendove pretvara u vrijednosti, praveći razliku za naše klijente i zaposlenike, ujedno pružajući time doprinos zajednici.

U svom poslovanju uvijek polazimo od sljedećih vrijednosti i načela:

FOKUSIRANOST NA KLIJENTA – klijent je u središtu našeg poslovanja te mu na njegovom putu želimo osigurati pravovremene i vrijedne informacije, dosljednost, profesionalnu komunikaciju, te biti partner na kojeg se može osloniti.

POVJERENJE – zbog prirode posla odnos koji gradimo s našim klijentima temelji se na međusobnom povjerenju pri čemu se pridržavamo najviših etičkih, računovodstvenih i profesionalnih standarda.

ODGOVORNOST – svi naši zaposlenici stoje iza svog rada te su osim upravi odgovorni prema drugim zaposlenicima, partnerima i klijentima.

AKTUALNOST – kontinuirano praćenje računovodstvenih, financijskih, poreznih, trgovačkih i drugih propisa te društvenih zbivanja uz podršku najsuvremenije tehnologije.

IZVRSNOST – nastojimo biti najbolji u onome što radimo, te želimo da klijent osjeti razliku. Raznim kontrolnim mehanizmima osiguravamo najvišu razinu usluge te želimo da se klijenti s nama osjećaju sigurno.

ZNANJE I STRUČNOST – učestale izmjene zakona kojima smo svakodnevno izloženi zahtijevaju od nas kontinuirano usavršavanje naših zaposlenika koji osim teorijskih posjeduju i visoke analitičke vještine. Svjesni smo da samo uz pomoć osposobljenih računovođa možemo održavati visoke stručne standarde te ispunjavati očekivanja klijenata.

SUVREMENA TEHNOLOŠKA RJEŠENJA – kako bismo mogli brzo i efikasno udovoljavati potrebe svojih klijenata u poslovanju koristimo uvijek najnapredniju tehnologiju izbjegavajući nepotrebnu papirologiju. Vaše poslovanje dostupno Vam je doslovce na dlanu, bilo kada i bilo gdje.

RAČUNOVODSTVO.HR d.o.o. za knjigovodstvo i usluge

Sjedište: Ulica Đure Crnatka 12, HR-10000 Zagreb

Ured: Ulica Pere Budmanija 5, HR-10000 Zagreb

OIB: 25237393996

PDV (VAT) ID: HR25237393996

EORI: HR25237393996

EUID: HRSR.080652763

MB: 02366371

IBAN: HR9423600001102221997

SWIFT: ZABAHR2X

Banka: Zagrebačka banka d.d.

Društvo upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu rješenjem broj Tt-08/4780-2 (15.04.2008.), MBS: 080652763. Temeljni kapital: 20.000,00 kn, u cijelosti uplaćen u novcu.

Naši klijenti

Naši klijenti dolaze iz slijedećih djelatnosti:

IT djelatnosti
Sektor informacijske tehnologije

Financije i osiguranje
Financijske usluge i zastupnici u osiguranju

Zdravstvo / medicina
Poliklinike i trgovine medicinskom opremom

Odvjetnički uredi
Trgovačka društva i samostalne djelatnosti

Građevina
Građevinske i projektantske usluge

Marketinške agencije
Digitalne i klasične marketinške agencije

Ugostiteljstvo i smještaj
Hoteli, restorani, caffe barovi

Trgovina
Veleprodaja, maloprodaja, distribucija

Proizvodnja
Proizvodnja u sektoru poljoprivrede

Ostale prof. usluge
Savjetovanje, servis, samostalne djelatnosti